ČIME SE MI BAVIMO

Proizvode koje nudimo tržištu su razne vrste aluminijumskih konstrukcija, koje se koriste u građevinarstvu i industriji.

Svoj razvoj baziramo isključivo na stvaranju sopstvenih sistema koji prate svetske trendove i ispunjavaju najstrože zahteve u pogledu termičkih i konstruktivnih osobina samih sistema.

Sistemi mogu biti prilagođeni i specifičnim potrebama klijenata, a sve u cilju stvaranja boljeg i prepoznatljivog proizvoda.

Aluminijum prozori nis aluris

Naš tim ima bogato iskustvo u obezbeđivanju kvaliteta u različitim industrijama i sektorima. Bez obzira da li ste deo velike kompanije ili malog preduzeća, mi smo tu da vam pomognemo da postignete vrhunske rezultate.

NAŠE USLUGE

An award-winning international practice covering architecture, planning and industrial design in all major sectors, we breath life into buildings through beautiful form and function.

Inženjersko savetovanje 100%
IZRADA PROFILA 100%
MAŠINSKA OBRADA 100%
LOGISTIKA I SKLADIŠTENJE 100%
POVRŠINSKA ZAŠTITA 100%
MEDJUNARODNI SERTIFIKATI 100%

NAŠI UNIKATNI PRECESI

Although we tend to price projects on a case by case basis, this is a guide to the services and project packages we offer to our clients.

Inženjersko savetovanje

Glavni cilj inženjerskog savetovanja je pružanje stručnih znanja i iskustva kako bi se rešili tehnički problemi i unapredili procesi.

IZRADA PROTOTIPA

Naš stručni tim koji se bave razvojem prototipa usluga za različite industrije i ciljamo na pružanje visokokvalitetnih rešenja koja će ispuniti sve vaše potrebe.

ISPORUKA U ROKU

Ponosni smo što možemo ponuditi brzu i pouzdanu isporuku u roku za sve naše proizvode i usluge.

Obezbeđivanje kvaliteta

Praćenje, nadzor i kontrolu kvaliteta naših proizvoda podiglismo na zavidan nivo.

Mi smo stručnjaci u oblasti obezbeđivanja kvaliteta i fokusirani smo na pružanje vrhunskih usluga i proizvoda našim klijentima. Naš cilj je da vam pomognemo da ostvarite visok nivo zadovoljstva svojih kupaca, izgradite reputaciju kvaliteta i postignete konkurentske prednosti na tržištu..