kartonske kutije folija nis

kartonske kutije folija nis. Takodje vrsimo usluge profila po crtezu.

PAKOVANJE

Proizvodnja kartonskih kutija i folija za pakovanje je važna industrija koja se koristi u različitim sektorima, poput prehrambene industrije, farmaceutskog sektora, maloprodaje i drugih. 

PROIZVODNJA

Kvalitet proizvodnje kutija i folije zavisi od mnogo faktora. Neophodno je pažljivo odabrati materijal, tehnologiju proizvodnje, implementirati sistem kontrole kvaliteta, skladištiti proizvode na odgovarajući način i transportovati ih na bezbedan način kako bi se obezbedio visok kvalitet proizvoda.

Kontrola kvaliteta: Kontrola kvaliteta je neophodna da bi se osiguralo da su proizvodi visokog kvaliteta. Sistem kontrole kvaliteta treba uspostaviti i implementirati u svakom koraku proizvodnje, od početne faze do finalnog proizvoda. To uključuje proveru dimenzija, debljine, boje, oblika i drugih karakteristika proizvoda.

kartonske kutije folija nis

KARTONSKE TRANSPORTNE KUTIJE

KESE I FOLIJE

OBEZBEDJIVANJE KVALITETA

Although we tend to price projects on a case by case basis, this is a guide to the services and project packages we offer to our clients.

Contour Beautification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns. Ut enim ad minim veniam, ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Linear Architecture

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns.

Obezbedjivanje kvaliteta

Kvalitet proizvoda je ključan faktor za uspešnost poslovanja. Obezbeđivanje kvaliteta proizvoda je proces koji se sastoji od različitih aktivnosti koje se primenjuju u cilju postizanja visokog nivoa kvaliteta proizvoda. To podrazumeva kontrolu svih koraka proizvodnog procesa, od nabavke sirovina do finalnog proizvoda, kao i praćenje performansi proizvoda na tržištu.

masinska obrada metala nis
masinska obrada metala nis