usluga zastite metala nis

Linija Tip Nis se bavi usluga zastite metala nis

ZAŠTITA METALA

Zaštita metala je proces primenjen na metale kako bi se sprečilo njihovo oštećenje usled dejstva spoljnih faktora kao što su voda, vazduh, korozivne hemikalije, električni naponi i sl.

KVALITET I PRECIZNOST

Kada je u pitanju zaštita metala, kvalitet se može definisati kao sposobnost zaštite materijala od korozije i drugih oblika oštećenja pod određenim uslovima i tokom određenog vremenskog perioda.

Postoje različite metode zaštite metala, kao što su elektrohemijska zaštita, upotreba premaza, anodna zaštita, upotreba inhibitora, zaštita sredstvima za katodnu zaštitu, kao i kombinacija ovih metoda.

usluga zastite metala nis

PLASTIFIKACIJA

ELOKSAŽA

OBEZBEDJIVANJE KVALITETA

Although we tend to price projects on a case by case basis, this is a guide to the services and project packages we offer to our clients.

Contour Beautification

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns. Ut enim ad minim veniam, ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Linear Architecture

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidunt ut labore. Sadips ipsums et dolores ficilis amet uns.

Obezbedjivanje kvaliteta

Kvalitet proizvoda je ključan faktor za uspešnost poslovanja. Obezbeđivanje kvaliteta proizvoda je proces koji se sastoji od različitih aktivnosti koje se primenjuju u cilju postizanja visokog nivoa kvaliteta proizvoda. To podrazumeva kontrolu svih koraka proizvodnog procesa, od nabavke sirovina do finalnog proizvoda, kao i praćenje performansi proizvoda na tržištu.

masinska obrada metala nis
masinska obrada metala nis